pondělí 8. února 2016

Rozhovor s Willem Hallem s českými titulky!

Při nedávné návštěvě Willa Halla v Praze jsme měli příležitost zeptat se jej na pár otázek. Jeho odpovědi byly prozatím srozumitelné pouze divákům znalým angličtiny, ale máme dobrou zprávu. Díky obětavé práci našich kolegů se podařilo rozhovor přeložit do češtiny a otitulkovaný jej již můžete shlédnout na našem kanále youtube anebo přímo na odkaze:
 
 
 
Vystaveny jsou již také první čtyři části z workshopu, který Will Hall v Praze vedl. Najdete je též na našem kanále youtube na adrese: https://www.youtube.com/channel/UCKuZvJVCMvRDYgdoTjfDjTw
 
Další části workshopu budou následovat. Také se můžete těšit na reportáže s hosty našich besed (například s Pavlem Novákem, Pjérem la Šé'zem i Táňou Fischerovou), které průběžně zpracováváme. Další beseda se již chystá na středu 24. února opět v kavárně Liberál v 19 hodin. Hostem bude Jan Pfeiffer a hovořit se bude o reformě psychiatrické péče.
 
Děkujeme za přízeň a pokud chcete mít možnost všechny naše novinky ihned shlédnout, staňte se odběrateli našeho youtube kanálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat